Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Αθηναϊς Νέγκα (βίντεο) – Τι είπε για το παιδί που περιμένει…

παιδί: Το ψέμα για το φύλο του μωρού και η μεγάλη διαφορά ηλικίας με το σύζυγό της

Αντισυμβατική, ξεχωριστή και αντράκι θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος την Αθηναΐς Νέγκα. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός δε δίνει συχνά και δεν της αρέσει η έκθεση παρά το ότι εργάζεται στο χώρο των media.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Αθηναϊς Νέγκα (βίντεο) - Τι είπε για το παιδί που περιμένει... συνεντεύξεις Αθηναΐς Νέγκα

Σήμερα η Αθηναΐς ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου και ήταν άκρως αποκαλυπτική για όλα όσα βιώνει τον τελευταίο 1,5 χρόνο στη ζωή της. Ποιος είναι ο νέος της σύζυγος, πόσα χρόνια έχουν διαφορά ηλικίας, ποιο είναι το φύλο του μωρού που τελικά περιμένει και πότε θα επιστρέψει στην εργασία της;

 

Οι απαντήσεις της άφησαν άφωνη την παρουσιάστρια της εκπομπής ΕΔΩ όπως και την πλειοψηφία των τηλεθεατών επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά τη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα της.

Διαβάστε τα σημαντικότερα νέα που είπε η Αθηναΐς σε bullets και δείτε ένα μεγάλο απόσπασμα από την συνέντευξή της στη Ντορέττα Παπαδημητρίου

  • Η Αθηναΐς Νέγκα είναι μαζί με το σύζυγό της ενάμιση χρόνο. Τον λένε Γιάννη και είναι 14 χρόνια μικρότερός της.
  • Η Αθηναΐς είναι 43 ετών και δεν πίστευε ότι θα ξανά μείνει έγκυος.
  • Η εγκυμοσύνη δεν είναι πάνταμια ευχάριστη διαδικασία και δεν αντέχει να ακούει και να διαβάζει πως μια έγκυος πλέει σε πελάγη ς και διανύει τους καλύτερους μήνες της ζωής της.
  • Της τη σπάει να της χαϊδεύουν την κοιλιά και το παιδί ναι μεν είναι προτεραιότητα αλλά όχι η μοναδική.
  • Δεν ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της νωρίτερα για να μην την αντιμετωπίζουν ως άρρωστη, το ίδιο είχε κάνει και με το πρώτο της παιδί.
  • Στην 7,5 ετών κόρη της είπε ότι περιμένει αδελφάκι όταν άρχισε να φαίνεται η κοιλιά της.
  • Στην πρώτη της εγκυμοσύνη επέστρεψε στη της 7 ημέρες μετά τη γέννα, το ίδιο ελπίζει να συμβεί και με το δεύτερο παιδί.
  • Όσο για το φύλο του μωρού… είπε ψέματα την πρώτη φορά στην εκπομπή της Ντορέττας, δεν περιμένει . Η Αθηναΐς Νέγκα περιμένει ακόμα ένα κοριτσάκι.
  • Θεωρεί ότι συνδυάζεται η καριέρα και το παιδί αρκεί να το θέλεις και ελπίζει ο σύζυγός της να είναι καλός και περιποιητικός πατέρας.

Δείτε το βίντεο

Πηγή:http://www.peoplegreece.com