Απίστευτη εικόνα: Σπάνια γέννηση μωρού με το κεφάλι στον αμνιακό σάκο

Προσοχή ακολουθεί σκληρή εικόνα..

Πρόκειται για μία περίπτωση που συμβαίνει μία φορά στις 80.000 

Την μοναδική στιγμή μίας σπάνιας γέννησης καταγράφηκαν σε του Μπάφαλο στη . Ένα κοριτσάκι γεννιέται με το του μέσα στον αμνιακό σάκο, κάτι που συμβαίνει μία φορά στις 80.000.

Απίστευτη εικόνα: Σπάνια γέννηση μωρού με το κεφάλι στον αμνιακό σάκο παράξενες ειδήσεις παράξενα Νέα Υόρκη γέννηση μωρού

Η Rachael και ο Nate Burow έμειναν έκπληκτοι, όταν η μικρή Annabelle γεννήθηκε με τη μεμβράνη, που σημαίνει ότι το ο αμνιακός σάκκος είχε μείνει ανέπαφος. Τυπικά, αυτός ο  σάκκος που είναι συνδεδεμένος με τον πλακούντα και παρέχει οξυγόνο, «σκάει» την ώρα του τοκετού, για αυτό συμβαίνει αυτό που έχει επικρατήσει να λέγεται «έσπασαν τα νερά». 

Απίστευτη εικόνα: Σπάνια γέννηση μωρού με το κεφάλι στον αμνιακό σάκο παράξενες ειδήσεις παράξενα Νέα Υόρκη γέννηση μωρού

 

Ωστόσο, στην περίπτωση της Annabellε το κομμάτι του σάκου γύρω από το κεφάλι της δεν έσπασε, ακόμη και όταν οι γιατροί έκαναν στην μητέρα. Ο 29χρονος Nate κατέγραψε στην κάμερά του αυτήν την σπάνια γέννηση, στις 21 Φεβρουαρίου. Μαζί με τη σύζυγό του δήλωσαν συγκινημένοι για το υγιέστατο κοριτσάκι που απέκτησαν και το γεγονός ότι επρόκειτο για μία σπάνια περίπτωση ήταν το κερασάκι στην

Η Rachael ανέβασε τις φωτογραφίες στο λογαριασμό @astoldbymama στο Instagram, όπου έδειξε τις μοναδικές εικόνες του ταξιδιού της από την εγκυμοσύνη μέχρι τη γέννηση της Anabelle. 

Η blogger As Told By Mama  και στην οποία ανήκει ο λογαριασμός έγραψε: «ο γιατρός μου μού είπε ότι ήταν εξαιρετικά σπάνια γέννηση και μία τεράστια έκπληξη. Είδα τις φωτογραφίες και ήταν πραγματικά απίστευτες».

Πάντως, πέρα από την επιστημονική σπανιότητα του φαινομένου αυτών των γεννήσεων, οι… δοξασίες σε διάφορες κουλτούρες ανά τον κόσμο το θεωρούν σημάδι καλής τύχης.