Αυτός είναι ο πιο όμορφος άνδρας του κόσμου !

Μετά από 12 ημέρες συνεντεύξεων και αυστηρών σωματικών προκλήσεων, ο Mr India κέρδισε τους 46 φιναλίστ για τον τίτλο του πιο «θελκτικού άνδρα στον κόσμο». Ο Ινδός ηθοποιός και μοντέλο, , κέρδισε τον παγκόσμιο τίτλο για το 2016 στα ανδρικά στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του διαγωνισμού, ο νικητής επιλέχθηκε από την κριτική επιτροπή η οποία σύγκρινε την ομορφιά και τα ταλέντα όλων των υποψηφίων. «Νιώθω τόσο προνομιούχος, αλλά και μια ταπεινότητα που είμαι νικητής. Ήταν ένα καταπληκτικό δι ως τώρα και ανυπομονώ να δω τι θα συμβεί στη συνέχεια», δήλωσε ο ίδιος.

Αυτός είναι ο πιο όμορφος άνδρας του κόσμου ! καλλιστεία Rohit Khandelwal Mr World

Ο νεαρός δεν είχε βλέψεις να συμμετάσχει στο διαγωνισμό πριν ασχοληθεί με το μόντελινγκ και την ηθοποιία, αλλά αργότερα όταν πήρε την απόφαση, εργάστηκε σκληρά. Σύμφωνα με τον φωτογράφο Sayan Sur, φίλο του Rohit Khandelwal, ο Mr India πήγε αρχικά στη Βομβάη για να γίνει μοντέλο και ηθοποιός πριν από 2 χρόνια. Μετά από πολύ αγώνα και σκληρή πήρε τελικά ένα μικρό ρόλο σε τηλεοπτική σειρά.

Αυτός είναι ο πιο όμορφος άνδρας του κόσμου ! καλλιστεία Rohit Khandelwal Mr World

Tώρα, o 27χρονος θα επιστρέψει στην και ελπίζει ότι η νίκη του θα συμβάλει στη βελτίωση του προφίλ του κι έτσι θα μπορέσει να διεκδικήσει περισσότερους ρόλους στην τηλε και τον κινηματογράφο. Ο ίδιος έχει ήδη προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στη χώρα του. Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος άνδρες από όλο τον κόσμο και ανταγωνίστηκαν μεταξύ άλλων στη και το στυλ, στην , τον αθλητισμό και άλλες δεξιότητες.