Ιαβέρης μετά τη δωρεά νεφρού μίλησε για την έννοια της οικογένειας…

Ο   κατά κόσμον Τάσος Μαρος απέδειξε στην πράξη την έννοια της οικογένειας.

Ο Ιαβέρης είναι γνωστός για τον αγώνα που δίνει να υπάρξει επιτέλους κάποια αλλαγή στον τρόπο που οι Ελληνες αντιμετωπίζουμε την οδήγηση. Ο γνωστός εκπαιδευτής οδικής ς όμως, αυτήν την φορά, συγκίνησε όχι με τις αναγκαίες – δραματικές εκκλήσεις του για στους δρόμους αλλά με μία συγκινητική πράξη προς τον γιο του.
 
Έπειτα από χειρουργείο επτά ωρών που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ο Ιαβέρης πρόσφερε έναν νεφρό στον γιο του, Κωνσταντίνο, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2014 διαπιστώθηκε ότι ήταν νεφροπαθής.
 

Ιαβέρης μετά τη δωρεά νεφρού μίλησε για την έννοια της οικογένειας... Ιαβέρης δωρεά νεφρού

 
«Η έννοια της οικογένειας είναι αναντικατάστατο συναίσθημα. Πρέπει να υπάρχει ευαισθητο σε τέτοια θέματα και η ίδια η ευαισθητοποίηση πρέπει να υπάρχει και για τα χειρότερα, όταν δηλαδή σκοτώνονται νέα παιδιά στους δρόμους», τονίζει μεταξύ άλλων ο γνωστός οδηγός αγώνων αυτοκινήτου
 
Με μηνύματα για την απαράδεκτη οδηγική συμπεριφορά των Ελλήνων, με τα τροχαία δυστυχήματα να έχουν εξελιχθεί πια σε γενοκτονία, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, ο γνωστός οδηγός αγώνων αυτοκινήτου, Ιαβέρης, μίλησε για την περιπέτεια υγείας του γιου του, Κωνσταντίνου, και την απόφασή του να προσφέρει στο παιδί του τον έναν νεφρό του.
 
Όλα καλά, όλα πήγαν καλά [στην επέμβαση], το παιδί είναι πολύ καλά. Κι εγώ μία χαρά είμαι, πονάω λίγο, γιατί είναι μία τομή μεγάλη…», είπε ο κατά κόσμον γνωστός, Τάσος Μαρκουίζος, (γνωστότερος ως Ιαβέρης), στο News 24/7 μιλώντας για το πρόβλημα υγείας του παιδιού του και το ζωής που του έκανε ο ίδιος. «Δεν νομίζω ότι υπάρχει γονιός, που δεν θα έδινε το νεφρό του στο παιδί του… Από τη στιγμή που υπάρχει πρόβλημα οικογενειακό, ένας γονιός να κάνει ό,τι μπορεί, για να επανέλθει το παιδί του στην κανονικότητα. »Η έννοια της οικογένειας είναι αναντικατάστατο συναίσθημα. Κάθε οικογένεια πρέπει να συζητά την πιθανότητα ότι σε κάποιον μπορεί να συμβεί κάτι. Πρέπει να υπάρχει ευαισθητοποίηση σε τέτοια θέματα και η ίδια η ευαισθητοποίηση πρέπει να υπάρχει και για τα χειρότερα, όταν δηλαδή σκοτώνονται νέα παιδιά στους δρόμους», σημείωσε μεταξύ άλλων.
 
Στη συνέντευξή του ο Ιαβέρης επαναλαμβάνει το διαχρονικό του μήνυμα για την αξία της ζωής και τη σημασία οι γονείς να αποτελούν πρότυπα για τα παιδιά τους. «Γενοκτονία τα τροχαία στην » Για μία ακόμη φορά χτυπά το καμπανάκι κινδύνου για τη συμπεριφορά των Ελλήνων πίσω από το τιμόνι, καθώς όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, τα τροχαία δυστυχήματα στους ελληνικούς δρόμους παραπέμπουν πια σε γενοκτονία, που συμπληρώνει το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, αφού χάνονται ζωές νέων ανθρώπων, πριν προλάβουν να αποκτήσουν δικά τους παιδιά. Αναφερόμενος στη δωρεά οργάνων στην Ελλάδα, εστίασε και πάλι στα τροχαία δυστυχήματα, που είναι «ο μέγιστος δότης οργάνων», όπως υπογράμμισε.
Ιαβέρης μετά τη δωρεά νεφρού μίλησε για την έννοια της οικογένειας... Ιαβέρης δωρεά νεφρού
 
Πηγή: Protagon.gr