Μεγάλη Aπήχηση Στην Eκποίηση Bιβλίου Στο Talos Plaza!

Τεράστια είναι η απήχηση του κόσμου στο , ο οποίος έχει αγκαλιάσει την έκθεση εκς βιβλίου που φιλοξενείται στο εμπορικό κέντρο Talos Plaza.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και πιο οργανωμένη έκθεση εκποίησης βιβλίου, την οποία πραγματοποιεί το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών – Βιβλιοπωλών ς για πρώτη φορά στην .

Η εκποίηση – παζάρι βιβλίου λειτουργεί καθημερινά από τις 10.00 το πρωί έως και τις 10.00 το βράδυ, ενώ παραμένει ανοιχτή και τα Σαββατοκύριακα. Αντίστοιχες εκθέσεις εκποίησης βιβλίου έχουν πραγματοποιηθεί με τεράστια επιτυχία ήδη σε , , Πάτρα και Ξάνθη.

Μεγάλη Aπήχηση Στην Eκποίηση Bιβλίου Στο Talos Plaza!

Στις εκθέσεις εκποίησης βιβλίου συμμετέχουν 100 διαφορετικοί εκδοτικοί οίκοι. Στην εκποίηση, που έχει αρχίσει να γίνεται θεσμός για όλη την Ελλάδα, πωλούνται που έχουν εκδοθεί τουλάχιστον πέντε χρόνια πριν και που κατά κανόνα δεν βρίσκονται πλέον στα ράφια των βιβλιοπωλείων. Η τιμή έκπτωσης τους είναι από 70 % έως 90 %, σε σχέση με την αρχική τιμή που είχαν στα βιβλιοπωλεία, ενώ βιβλία πωλούνται ακόμα και προς 0,50 ευρώ.

Τα βιβλία της τελευταίας πενταετίας το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από τα βιβλιοπωλεία της πόλης. Όλα τα βιβλία διαθέτουν αυτοκόλλητη ετικέτα barcode με την τελική τιμή πώλησης στην εκποίηση ώστε το κοινό να βλέπει την τιμή που αγοράζει κάθε βιβλίο. Πριν εκτεθούν προς πώληση, τα βιβλία ελέγχονται σχολαστικά από το Σωματείο ώστε να τηρούν τους κανόνες της έκδοσης πριν πέντε έτη και της τιμής εκποίησης.

Η έκποιηση βιβλίου περιλαμβάνει βιβλία όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες, από λογοτεχνία κλασική και μοντέρνα, ελληνική και ξένη ποίηση, παιδική λογοτεχνία, εικονογραφημένα comics και album, λευκώματα, βιβλία ς, αυτοκινήτου, ιστορικά, κοινωνιολογίας, ψυχολογίας, πολιτικά, αλλά και ς.

Η έκθεση φιλοξενείται σε ειδικό κλειστό χώρο στη δυτική πλευρά του εμπορικού κέντρου Talos Plaza, ενώ πρόκειται να διαρκέσει έως και τις 15 Οκτωβρίου.

<<Πηγή>>http://www.patris.gr/