Γονείς μετέτρεψαν αυτό το έπιπλο αξίας 20$ σε ένα υπέροχο παιχνίδι!

Ποιο παιδάκι δεν θα τρελαινόταν με ένα παιχνίδι που έχουν κατασκευάσει οι ίδιοι οι γονείς του αποκλειστικά για τα γενέθλιά του και ποιοι γονείς δεν θα γνώριζαν καλύτερα το γούστο του μικρού τους, ώστε να φτιάξουν το πιο ξεχωριστό και μοναδικό παιχνίδι για εκείνο;

Φαίνεται ότι οι γονείς της ιστορίας που θα διαβάσετε παρακάτω έχουν πολλή φαντασία αλλά και μεγάλο ταλέντο στις κατασκευές! Έτσι, αποφάσισαν να κατασκευάσουν μόνοι τους μια κουζίνα, όπου ο 2χρονος γιος τους θα μπορεί να απολαύσει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού!

epiplo paixnidi 1 600x449

Όλα ξεκίνησαν με ένα παλιό έπιπλο αξίας 20$ το οποίο οι γονείς μεταμόρφωσαν εντελώς! Αφού αφαίρεσαν όλες τις πόρτες, ξεκίνησαν το τρίψιμο και διάλεξαν το χρώμα της μέντας για να το βάψουν. Έπειτα, έκαναν μια τρύπα στο δεξί τμήμα και τοποθέτησαν ένα μεταλλικό δοχείο αντί για νεροχύτη και μια ανοξείδωτη βρύση. Στο αριστερό τμήμα του επίπλου “τοποθέτησαν” το ψυγείο, την πόρτα του οποίου έντυσαν με μαυροπίνακα για πρόχειρες σημειώσεις!

epiplo paixnidi 2 450x600

epiplo paixnidi 5 450x600

epiplo paixnidi 4 600x450

Και μάλιστα δίπλα από το νεροχύτη έφτιαξαν τα μάτια της κουζίνας από πλέξιγκλας και μέσα τοποθέτησαν σύρμα που εκπέμπει φως με μπαταρίες και χωρίς να ζεσταίνεται. Έτσι, ο διακόπτης της μπαταρίας μπορεί να ενεργοποιηθεί και να παραμείνει ανοιχτός, αλλά δεν αντλεί ενέργεια μέχρι να ενεργοποιηθεί ένας από τους πέντε διακόπτες που αντιστοιχούν σε κάθε ένα από τα μάτια της κουζίνας και στο φούρνο.

epiplo paixnidi 6 446x600

Η έκφραση του μικρού όταν ανοίγει το δώρο γενεθλίων που έφτιαξαν οι γονείς του αποκλειστικά για εκείνον είναι πραγματικά ανεκτίμητη! Γιατί τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα δώρο που έχεις δημιουργήσει με πολλή αγάπη και όρεξη για να ευχαριστήσεις τον παραλήπτη του και να δεις το χαμόγελο να σχηματίζεται στο μικρό προσωπάκι του!

epiplo paixnidi 7 600x450

Πηγή: http://www.infokids.gr

Δείτε ακόμα:
Μοιραστείτε το...
  • pinit fg en rect gray 20